Elias Isak

Chef for bæredygtighed,
marketing og kommunikation

Tlf. +45 60 24 24 24
elias@ppnordica.dk
LinkedIn

Pressekontakt

PP Nordica Group tilbyder rådgivning i, beregning af og materialer til bæredygtige betonarmeringsløsninger. Som leverandør og rådgiver til toneangivende såvel som lokalt forankrede entreprenører i norden, bidrager PP Nordica til en markant materialereduktion i byggeriets fundamentløsninger.

Den fundamentale forandring til forskel for konventionel stålarmering af betonkonstruktioner er de fire bærende værdier, som koncernens kunder får tilført; Et nemmere, hurtigere, billigere og mere bæredygtigt byggeri. Det kan lade sig gøre i kraft af, at stålarmeringen helt eller delvist erstattes af patenterede makrosyntetiske DURUS EasyFinish-fibre. Med 70.000 fibre pr. kilo DURUS EasyFinish yder fibrene en armeringskraft, der i omfattende grad kan træde i stedet for stålarmering - enten komplet eller i en  kombinationsløsning.

Gennem samarbejde med de frie rådgivende ingeniører, PPCD Ingeniører, har PP Nordica ressourcer og teknologi til at foretage beregninger og tilbyde dokumentation for bæreevne og erstatningspotentiale. PPCD tilbyder endvidere selvstændig rådgivning uafhængigt af PP Nordica, og kan henvises direkte eller gennem PP Nordica samarbejder og ydelser.

PP Nordica repræsenterer andre produkter til betonindustrien og byggemarkedet.

PP Nordica Group har hovedkontor i Ansager, Danmark, foruden et lokalt kontor på Østerbro i København, hvor der deles fasiliteter med PPCD Ingeniører. PP Nordica Group har datterselskaber i hhv. Norge, Sverige, Polen og Baltikum. Producenten af DURUS EasyFinish fibre, ADFIL, som PP Nordica Group har ejerandel i, har produktionsfaciliteter i Belgien og Storbritanien.

Især bæredygtighed er på agendaen i forbindelse med PP Nordicas hjælp til byggebranchen, hvor den sædvanlige CO2-reduktion ligger på 60-90 procent sammenlignet  med konventionel stålarmering. Det kan dokumenteres gennem EPD-Danmarks EPD-analyse af DURUS EasyFinish, der samtidigt viser sig forbedrende på lang række andre parametre i sammenligning.

Hent produkt-EPD (Vugge til grav) her

Læs mere om fordelene ved PP Nordica og DURUS EasyFinish i generelt produktblad her

For billeder, referencer, udtalelser og materiale kontakt kommunikations-, marketing- og bæredygtighedschef, Elias Isak:

elias@ppnordica.dk
+45 60 24 24 24  (alle dage 8-20)