TIDSBESPARENDE LØSNING

PP NORDICA DENMARK 5 Om PP Nordica Group 5 PP Nordica i medierne

Medier

Byggeri+ Arkitektur

Bæredygtighedschef hos PP Nordica Group, Elias Isak, fortæller i denne udgave af byggeri og arkitektur om hvor travlt byggebranchen reelt set har, hvis nationale og branchemæssige klimamål skal synes sandsynlige. Der er behov for accept af nye teknologier, at der automatisk stilles krav i udbud om bæredygtighedsklassifikationer- og deklarationer.  

DEN GRØNNE TYPE

Det danske typebyggeri vinder terræn. En markant efterspørgsel på især klimavenlige typehuse skærper kravene til entreprenører, leverandører og materialeproducenter.

2030-mål kræver selvindsigt i byggebranchen

I samarbejde med Sundolitt, BAYO.S og PPCD Ingeniører har PP Nordica tilvejebragt en løsning, der i en kombination af skruefundamenter, bæredygtige isoleringsløsninger og DURUS-Fiberbeton fra PP Nordica, har muliggjort bebyggelsen af Thomas Uhrskovs nye fritidshus i Danmarks svar på Hawaii, Klitmøller. Branchefællesskabet mellem de fire virksomheder er nu tilgængeligt for alle, der ønsker at bygge på områder med dårlige jordbunde. 

HANDICAP NYT

PP Nordica støtter en række forskellige velgørende formål og foreninger. En af dem er Dansk Handikap Forbund, som vi gennem mange år har støttet på både foreningsniveau og som annoncør i deres medlemsblad HANDICAP NYT.