PP Nordica Denmark 5 Referencer 5 Netto – Hornslet

Netto – Hornslet

Moderne Supermarket, Morderne Byggeri

Den nye Netto i Hornslet åbnede den 5. oktober 2020. Projektet var at etablere et nyt og moderne SuperMarket, hvor medarbejdere og kunder ville kunne opleve en anden atmosfære end i andre Supermarkeder. Det har de nye 1000 kvadratmeter i selve butiksdelen, en stor indflydelse på.

Os fra PP Nordica Denmark, var igen heldige at være leverandør af vores produkter og armeringsmetoder, som resulterede i at i at terrændækket blev støb med vores produkt DURUS EasyFinish-Fiberarmering i alle 1000 kvadratmeter. Det gør processen hurtigere, medgørlig og ikke mindst meget effektiv.

Som Netto’s Direktør udtaler ” Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere,”

Den kommentar kan vi kun tilslutte os, vores produkter har den helt samme effekt for vores kunder, samt de medarbejdere som skal håndtere det.

Kig endelig ind på vores side og læs og vores produkter, du kan følge disse links nedenunder.

Anvendelsesområder

Andre

Bygningstyper

Andre

Kyst, havne, broer og anlæg

Region

Midtjylland

TILMELD NYHEDSBREV

Vær opdateret med de seneste nyheder og informationer for PP Nordica – tilmeld dig nyhedsbrevet. Vi behandler oplysningerne nedenfor fortroligt.

Du har tilmeldt dig!