PP Nordica Denmark 5 Referencer 5 Testcenter – Oksbøl

Testcenter – Oksbøl

I 2013 og i forbindelse med det danske militærs indkøb af nyt kørende materiel, besluttede Major Claus Heesakker Johansen, at der skulle bygges et nyt testcenter for kørende materiel. Dette således de nye køretøjer kunne testes under ekstreme forhold, og i simulation med de virkelige situationer, der kunne opstå under en konflikt to parter imellem. Med baggrund i den erfaring Major Claus Heesakker Johansen har opbygget under sine adskillige udsendelser til konfliktfyldte områder rundt om i verden, og igennem sine 42 år i det danske forsvar, udtænkte og designede han, Testcenter Oksbøl.

Dette center har i dag 6 år efter åbningen, modtaget og testet stort set alt lige fra bæltekørende tanks og mandskabsvogne, samt div. Pansrede køretøjer på hjul mv. Testcentret står i dag, som den dag den blev bygget, og til trods for kørende tung trafik, og vejrligets til tider ugunstige forhold, findes der ikke en eneste ukontrolleret revne, afskalling af beton mv. på hele anlægget.

Beregninger på selve armeringen til betonen, og de tunge laster som hele anlægget bliver påvirket af, blev dengang beregnet i samarbejde mellem ingeniørgruppen Varde A/S og PP Nordica Danmark ApS, og udarbejdet, som en ren macro DURUS-fibre løsning. Dog med tillægs armering i vægge samt svære stigninger, og inkl. en projektbeskrivelse, som den udførende entreprenør kunne følge, således der kunne sikres en mangeårige fremtidssikret løsning.

Anvendelsesområder

Terrændæk

Bygningstyper

Kyst, havne, broer og anlæg

Region

Syddanmark

TILMELD NYHEDSBREV

Vær opdateret med de seneste nyheder og informationer for PP Nordica – tilmeld dig nyhedsbrevet. Vi behandler oplysningerne nedenfor fortroligt.

Du har tilmeldt dig!