PP NORDICA DENMARK 5 Bæredygtig

PP Nordica udvikler, forsyner og rådgiver om bæredygtige armeringsløsninger til den nordiske byggebranche. Med miljøvarer deklarationen EPD, betonarmeringseksperter, regional repræsentation samt tilknyttede ingeniører med ekspertise inden for fiber-armerede betonkonstruktioner, kan PP Nordica reducere alle omkostninger i de fleste byggeprojekter. I sammenligning med det eneste alternativ, konventionel stålarmering, reducerer vi med DURUS EasyFinish-fibrene, ingeniørkunst, materialeoptimering, miljøpåvirkning og CO2-udledning under udvinding, bearbejdning, logistik og produktion samt udledning af kemiske stoffer.

Hos PP Nordica bygger vi vores løfte om bæredygtighed på et økonomisk, socialt og miljømæssigt grundlag. I byggebranchen, som i stort set alle andre, skal den miljømæssige omlægning af forretningsdrift følges ad med strategisk planlægning, drift- og produktionsmæssige omlægninger og ændringer, afstemning med ejere og investorer samt med en hensynsfuldhed overfor de mennesker, der måske gennem mange år har værdsat den tryghed, det kan være, at være god til sit daglige arbejde. Som det ser ud nu, skal der skrues mere op for blusset under omstillingen, væsentligt mere end hvad de hhv. branche-, klima- og verdensmål, der indtil nu har været gængse, foreskriver. Det kan vi ikke i indfri med familien med en kødfri dag om ugen. Vi kan komme et stykke, men det er i bygge- og anlægssektoren, landbruget, produktionsvirksomhederne, energiforsyningen og transportsektoren, at vi ved indgriben og omstilling for alvor har en chance for at vende skuden. 

For at forstå omfanget og behovet for en grøn omstilling nu, i 2021, skal det ubegribelige begribeliggøres. Hvad er egentlig et ton CO2? Hvorfor er det egentlig for nogle kemikalier, der er usunde omkring os. Hvad betyder det helt konkret, at der findes eksisterende teknologier, metoder og måder, der her og nu kan skabe en mærkbar forskel i byggeriets grønne omstillings tjeneste? 

Det handler i vores grønne verden om at træffe et valg. Et valg om at tage den nemme beslutning, der viser hensyn til medarbejderen på byggepladsen, regnskabschefen i entreprenørvirksomheden, til byggelederen der skal nå sine deadlines og budgetter. Ikke mindst, handler det om at træffe et valg på vegne af det grønne byggeri, der alene vil gøre en forskel der langt overstiger den samlede befolknings evne til nedsætte forbrug, forventninger. 

...træffe et grønt valg til fordel for de kommende generationers trivsel og velstand. På den måde er den sociale og økonomiske bæredygtighed betinget af den miljømæssige, men det er ved at inkludere alle tre, at der på nuværende tidspunkt kan gøres en forkel. 

I vores branche har vi gennem mange nærmest siddet på skøddet af hinanden for at reklamere med, hvor grønne vi nu engang var. Med rapporter og certifikater fra tusinder af forskellige firmaer og organisationer var der nærmest en bæredygtighedsklassifikation og deklaration, for hvert firma, der fandtes. Det er helt ekstremt afgørende for den grønne omstilling, at vi har nogle få, fast definerede og kontrollerede miljøvare-, byggeri og procesdeklarationer. Det har vi selv efterspurgt længe, og som vi ser det nu, DGNB-certificeringen den, der kan indfri det ønske. Med livscyklusanalyser LCA, miljøvaredeklarationer (EDP) og autorisationsbundne og metodiske tilgange til bæredygtighedsklassificeringer (DGNB) har vi et fælles grundlag for samtale 

Der skal ske ændringer og omlægninger hurtigere end vi så samfundet ændre sig i starten af COVID-19 pandemiens udbrud. den grønne omstilling skal indfri de radikale 

BRUG VORES PLASTFIBRE OG SE, HVOR MEGET CO2-UDLEDNING DU KAN SPARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ornare, velit at luctus sollicitudin, felis dolor rhoncus lectus, ac condimentum sapien magna non massa. 

Fundamentstype;
Sammenlign DURUS EasyFinish med;
mm
mm
mm
kg/m3
kg/m3

Kontakt Os

Vores team er glade for at besvare dine spørgsmål. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.