PP NORDICA DENMARK

PP Nordica Denmark tilbyder rådgivning i, beregning af og materialer til bæredygtige betonarmeringsløsninger. Som leverandør og rådgiver til toneangivende såvel som lokalt forankrede entreprenører i norden, bidrager PP Nordica til en markant materialereduktion i byggeriets fundamentløsninger.

Den fundamentale forandring til forskel for konventionel stålarmering af betonkonstruktioner er de fire bærende værdier, som koncernens kunder får tilført; Et nemmere, hurtigere, billigere og mere bæredygtigt byggeri. Det kan lade sig gøre i kraft af, at stålarmeringen helt eller delvist erstattes af patenterede makrosyntetiske DURUS EasyFinish-fibre. Med 70.000 fibre pr. kilo DURUS EasyFinish yder fibrene en armeringskraft, der i omfattende grad kan træde i stedet for stålarmering – enten komplet eller i en  kombinationsløsning.

Gennem samarbejde med de frie rådgivende ingeniører, PPCD Ingeniører, har PP Nordica ressourcer og teknologi til at foretage beregninger og tilbyde dokumentation for bæreevne og erstatningspotentiale. PPCD tilbyder endvidere selvstændig rådgivning uafhængigt af PP Nordica, og kan henvises direkte eller gennem PP Nordica samarbejder og ydelser.

PP Nordica repræsenterer andre produkter til betonindustrien og byggemarkedet.

PP Nordica Denmark har hovedkontor i Ansager, Danmark, foruden et lokalt kontor på Østerbro i København, hvor der deles fasiliteter med PPCD Ingeniører. PP Nordica Group har datterselskaber i hhv. Norge, Sverige, Polen og Baltikum. Producenten af DURUS EasyFinish fibre, ADFIL, som PP Nordica Group har ejerandel i, har produktionsfaciliteter i Belgien og Storbritanien.

Især bæredygtighed er på agendaen i forbindelse med PP Nordicas hjælp til byggebranchen, hvor den sædvanlige CO2-reduktion ligger på 60-90 procent sammenlignet med konventionel stålarmering. Det kan dokumenteres gennem EPD-Danmarks EPD-analyse af DURUS EasyFinish, der samtidigt viser sig forbedrende på lang række andre parametre i sammenligning.

Produkter

DURUS® EasyFinish

DURUS® EasyFinish er navnet på vores nyeste generation af bæredygtige konstruktions-makrofibre, til erstatning for armeringsstål i mange forskellige betonkonstruktioner.

Crackstop® Ultra

Crackstop® Ultra vores monofilament fiber, der har fantastisk effekt i betonens tidlige hærdefase, hvor der typisk er stor risiko for plastisk svind.

Beregnings-service

PP Nordica tilbyder at udføre statiske beregninger på simple konstruktioner som. fundamenter, terrændæk osv.

Andre produkter

PP Nordica kan levere en række yderligere produkter.

Datablade

Produktbrochurer og datablade, der kan downloades

 

Bygningstyper

Bolig og etagebyggeri

Landbrugs­­byggeri

Industri­byggeri

Detail­­butikker

Kyst, havne og anlæg

Broer og anlæg

Tunneler og miner

Præfabrika

Stolt tilhænger af

DHK Logo_St+©tte 2021_80x30 mm DK_klovnesponsor
handicap
Logo muskelsvindfonden (002)
IMG_1895
60126_DHF_Logo_GODKEND
DGNB_WaveQuad_BLAU_vector1
DK-GBC-logo_CMYK

Kontakt os

Vores team er glade for at besvare dine spørgsmål. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.