Om PP Nordica Danmark

PP Nordica Danmark er leverandør af mikro- og makrosyntetiske fibre til betonarmering og tilbyder herunder tekniske beregninger, dokumentation og ingeniørrådgivning af betonkonstruktioner.

PP Nordica Danmark tilbyder rådgivning i, beregning af og materialer til bæredygtige betonarmeringsløsninger. Som leverandør og rådgiver bidrager PP Nordica Danmark, som den eneste i Norden A. Samt konstruktionsdokumentation B, projektdokumentation, rådgivning, beregning og levering af EasyFinish-fibre.

En fundamental forandring

Den fundamentale forandring til forskel for konventionel stålarmering af betonkonstruktioner er de fire bærende værdier, som koncernens kunder får fordel af;

Et nemmere, hurtigere, billigere og mere bæredygtigt byggeri. 

Det kan lade sig gøre i kraft af, at stålarmeringen helt eller delvist erstattes af makrosyntetiske DURUS EasyFinish-fibre. Med 70.000 fibre pr. kilo yder DURUS EasyFinish fibrene en armeringskraft, der i omfattende grad kan erstatte konventionel stålarmering – enten komplet eller som kombinationsløsning.

Gennem samarbejde med rådgivende PPCD Ingeniører, har PP Nordica Danmark ressourcer og teknologi til at foretage beregninger og tilbyde dokumentation for bæreevne og erstatningspotentiale. PPCD tilbyder endvidere selvstændig rådgivning uafhængigt af PP Nordica Danmark.

Repræsenteret i ind og udland

PP Nordica Danmark har hovedkontor i vestjyske Ansager samt lokalafdeling på Østerbro i København. Regionale salgschefer i hele landet tilbyder PP Nordica Danmark både lokal repræsentation og konkret områdekendskab.

Vores regionale salgschefer og direktør tæller tilsammen 122 års erfaring fra betonbranchen. De kender hverdagen for blandemesteren og ved hvilke lokale betonværker, der foretrækkes i de forskellige områder. De har stor kendskab til hele processen, fra stenhuk, kvalitet, fiberblanding, støbning og tørringstid, helt ned i detaljen.

PP Nordica Group

PP Nordica Group har datterselskaber i hhv. Norge, Sverige, Polen og Baltikum. 

Producenten af PP Nordica Group’s mikro- og makrosyntetiske fibre ADFIL, som har produktionsfaciliteter i Belgien og Storbritannien. PP Nordica Group har siden 2007 specialiseret sig i at levere og designe løsninger med fibre af polypropylen til alle former for byggeprojekter i byggebranchen.

Usammenlignelig kvalitet

Siden 2017 har PP Nordica Group, PPCD og ADFIL forsynet det internationale byggeri med den specielle 5. generation af makrosyntetiske fibre velkendt som DURUS® EasyFinish samt en helt ny generation af det mikrosyntetiske CrackStop® Ultra. CrackStop® Ultra forebygger plastisk svind, revner, og øger slag og slidstyrken af betonen. Kombinationen mellem DURUS® EasyFinish og CrackStop® Ultra i tillæg til den specifikke projektdokumentation gør det muligt for formgivere, rådgivere og entreprenører at opføre enestående byggerier med mærkbare besparelser på byggetid, projektøkonomi og miljøbelastning.

Det bæredygtige byggeri

Foruden økonomisk optimering af kundernes projekter, er særligt bæredygtighed på agendaen i forbindelse med PP Nordicas hjælp til byggebranchen, hvor den sædvanlige CO2-reduktion ligger på 60-90 procent sammenlignet med konventionel stålarmering. Det kan dokumenteres gennem EPD-Danmarks analyse af DURUS EasyFinish, der viser sig forbedrende på en lang række andre parametre.

PP Nordica Danmark samarbejder med DGNB konsulenter, auditører, bæredygtighedschefer og byggeriets aktører i øvrigt, for at kunne rådgive dels om certificeringer og miljøvaredeklarationer, og dels om reduktionspotentiale miljøskånsomme processer.

Gennem forskellige samarbejdspartnere og branchekonstellationer, bidrager PP Nordica Danmark til en væsentlig  reducering af materiale forbrug, som medfører stor COreduktion for miljøet til de kommende generationer. I kunderådgivningen er vores fokus imidlertid på samspillet mellem en reduktion af miljøaftryk i korrelation med optimering af projektøkonomien.

MEDARBEJDERNE

Salgsteam

Sune N. Olsen

Administrerende direktør

Tlf. +45 60 16 15 35
sno@ppnordica.dk
LinkedIn

Palle Olsen

Indehaver

Tlf. +45 54 58 32 30
Pol@ppnordica.dk
LinkedIn

Ken Boye Bjørngaard

Områdechef

Tlf. +45 54 58 12 56
kbb@ppnordica.dk
LinkedIn

Administration

Signe V. Olsen

Bogholder

Tlf. +45 29 76 01 71
svo@ppnordica.dk
LinkedIn

Elliott Brandon

Webudvikler

Tlf. +45 24 24 91 44
edb@ppcd.dk

Tobias Stenkjær

Teknisk designer

ts@ppnordica.dk

KONTAKT OS

Vi står klar med rådgivning og beregning af dit kommende eller igangværende byggeprojekt – stort som småt

Solbakken 1
DK-6823
Ansager
Denmark