PP Nordica Danmark 5 PP Nordica Danmark 5 PP Nordica medier

Medier

En fundamental forandring der fryder

Der findes ét dokumenteret og skånsomt alternativ til byggeriets konventionelle konstruktive stålarmering. Ledsaget af miljøvaredeklaration, livcyklusanalyse, ingeniørtekniske beregninger og lovpligtig dokumentation er konstruktiv betonarmering med DURUS-fibre fra PP Nordica Denmark – af polypropylen – et uundgåeligt alternativ i dagens bæredygtige byggeri.

Byggeri+ Arkitektur

Bæredygtighedschef hos PP Nordica Group, Elias Isak, fortæller i denne udgave af byggeri og arkitektur om hvor travlt byggebranchen reelt set har, hvis nationale og branchemæssige klimamål skal synes sandsynlige. Der er behov for accept af nye teknologier, at der automatisk stilles krav i udbud om bæredygtighedsklassifikationer- og deklarationer.  

DEN GRØNNE TYPE

Det danske typebyggeri vinder terræn. En markant efterspørgsel på især klimavenlige typehuse skærper kravene til entreprenører, leverandører og materialeproducenter.

2030-mål kræver selvindsigt i byggebranchen

I samarbejde med Sundolitt, BAYO.S og PPCD Ingeniører har PP Nordica tilvejebragt en løsning, der i en kombination af skruefundamenter, bæredygtige isoleringsløsninger og DURUS-Fiberbeton fra PP Nordica, har muliggjort bebyggelsen af Thomas Uhrskovs nye fritidshus i Danmarks svar på Hawaii, Klitmøller. Branchefællesskabet mellem de fire virksomheder er nu tilgængeligt for alle, der ønsker at bygge på områder med dårlige jordbunde. 

TILMELD NYHEDSBREV

Vær opdateret med de seneste nyheder og informationer for PP Nordica – tilmeld dig nyhedsbrevet. Vi behandler oplysningerne nedenfor fortroligt

Du har tilmeldt dig!