Om PP Nordica

PP Nordica Group er leverandør af mikro- og makrosyntetiske fibre til betonarmering og tilbyder herunder tekniske beregninger, dokumentation og ingeniørrådgivning af betonkonstruktioner.

PP Nordica Group tilbyder rådgivning i, beregning af og materialer til bæredygtige betonarmeringsløsninger. Som leverandør og rådgiver til toneangivende såvel som lokalt forankrede entreprenører i norden, bidrager PP Nordica til en markant materialereduktion i betonbyggeri.

PP Nordica tilbyder som den eneste i Norden A. Konstruktionsdokumentation, B. Projektdokumentation, rådgivning, beregning og levering af EasyFinish-fibre.

En fundamental forandring

Den fundamentale forandring til forskel for konventionel stålarmering af betonkonstruktioner er de fire bærende værdier, som koncernens kunder får fordel af;

Et nemmere, hurtigere, billigere og mere bæredygtigt byggeri. 

Det kan lade sig gøre i kraft af, at stålarmeringen helt eller delvist erstattes af makrosyntetiske DURUS EasyFinish-fibre. Med 70.000 fibre pr. kilo DURUS EasyFinish yder fibrene en armeringskraft, der i omfattende grad kan erstatte konventionel stålarmering – enten komplet eller som kombinationsløsning.

Gennem samarbejde med de frie rådgivende ingeniører, PPCD Ingeniører, har PP Nordica ressourcer og teknologi til at foretage beregninger og tilbyde dokumentation for bæreevne og erstatningspotentiale. PPCD tilbyder endvidere selvstændig rådgivning uafhængigt af PP Nordica.

Internationalt funderet – Lokalt repræsenteret

PP Nordica Denmark har hovedkontor i vestjyske Ansager samt lokalafdeling på Østerbro i København. PP Nordica Group har datterselskaber i hhv. Norge, Sverige, Polen og Baltikum. Gennem regionale salgschefer i hele landet tilbyder PP Nordica Denmark både lokal repræsentation og konkret områdekendskab i hele landet.

Vores regionale salgschefer og direktør tæller tilsammen 122 års erfaring fra betonbranchen. De ved, hvordan hverdagen for blandermesteren ser ud. De ved, hvilke lokale betonværker, der foretrækkes i de forskellige områder. De ved, hvem man skal ringe til, når det brænder på. De ved, hvor mange tromler der er på gaden, og hvilken ventetid, der huserer. Vigtigst af alt ved det, hvordan hele processen, fra stenhuk, kvalitet, fiberblanding, støbning og tørringstid, fungerer – helt ned i detaljen.

Producenten af PP Nordicas mikro- og makrosyntetiske fibre, ADFIL, har produktionsfaciliteter i Belgien og Storbritannien. PP Nordica har siden 2007 specialiseret sig i at levere og designe løsninger med fibre af polypropylene til alle former for byggeprojekter i byggebrancen.

Usammenlignelig kvalitet

Siden 2017 har PP Nordica Group, PPCD og Adfil forsynet det internationale byggeri med den specielle 5. generation af makrosyntetiske fibre velkendt som DURUS® EasyFinish samt en helt ny generation af det mikrosyntetiske CrackStop® Ultra. CrackStop® Ultra forebygger plastisk svind, revner, og øger slag og slidstyrken af betonen. Kombinationen mellem DURUS® EasyFinish og CrackStop® Ultra i tillæg til den specifikke projektdokumentation gør det muligt for formgivere, rådgivere og entreprenører at opføre en enestående type byggerier med mærkbare besparelser på byggetid, projektøkonomi og miljøbelastning.

Det bæredygtige byggeri

Foruden økonomisk optimering af kundernes projekter, er særligt bæredygtighed på agendaen i forbindelse med PP Nordicas hjælp til byggebranchen, hvor den sædvanlige CO2-reduktion ligger på 60-90 procent sammenlignet med konventionel stålarmering. Det kan dokumenteres gennem EPD-Danmarks EPD-analyse af DURUS EasyFinish. der samtidigt viser sig forbedrende på lang række andre parametre i sammenligning.

PP Nordica samarbejder med DGNB konsulenter, auditører, bæredygtighedschefer og byggeriets aktører i øvrigt, for at kunne rådgive dels om certificeringer og miljøvaredeklarationer, og dels om reduktionspotentiale miljøskånsomme processer.

Gennem forskellige samarbejder og branchekonstellationer, bidrager PP Nordica til at reducere materialeforbrug, - herunder også af betonen. Det viser, at det for os er en bærende værdi at kære sig om miljøet og de kommende generationer. I vores kunderådgivning er vores fokus imidlertid på samspillet mellem en reduktion af miljøaftryk i korrelation med optimering af projektøkonomien.

Team PP Nordica

Ejnar Skov

Områdechef - Nord og Midtjylland

Tlf. +45 20 11 00 12
es@ppnordica.dk
LinkedIn

Ken Boye Bjørngaard

Områdechef - Sydjylland og Fyn

Tlf. +45 54 58 12 56
kbb@ppnordica.dk
LinkedIn

Jimmy Irsbøl

Områdechef - Nordsjælland og København

Tlf. +45 54 58 24 58
ji@ppnordica.dk
LinkedIn

Sune N. Olsen

Administrerende direktør / CEO

Tlf. +45 60 16 15 35
sno@ppnordica.dk
LinkedIn

Elliott Brandon

Webudvikler

Tlf. +45 24 24 91 44
elb@ppnordica.dk

Annette Bjørngaard

Salgsassistent

Tlf. +45 54 58 12 57
asb@ppnordica.dk

Signe V. Olsen

Teknisk designer

Tlf. +45 29 76 01 71
svo@ppnordica.dk
LinkedIn

KONTAKT OS

Vi står klar med rådgivning og beregning af dit kommende eller igangværende byggeprojekt - stort som småt

Solbakken 1
DK-6823
Ansager
Denmark